29 marec 2009

Otvoritev trgovine TERRA MSG d.o.o., podružnica MAMMUT Ljubljana

Spoštovani planinski vodnik, športni plezalec, alpinist, gorski reševalec, gorski vodnik.



Vabimo Vas na otvoritev trgovine TERRA MSG d.o.o., podružnica MAMMUT Ljubljana, v torek, 31.3., ob 19 uri, na Dunajski cesti 21 (nasproti gospodarskega razstavišča).


Blagovna znamka Mammut velja že leta za sinonim vrhunsko funkcionalne in kvalitetne opreme za gorništvo in alpinizem. Poleg že uveljavljenih področij; oblačil, nahrbtnikov, spalnih vreč, plezalne opreme in lavinske opreme, se je to leto razširila ponudba še na obutev, kjer boste lahko našli primeren čevelj tako za najzahtevnejše zimske ture kot za poletno planinarjenje. V slovenskem prostoru, tako med rekreativci kot med profesionalci, so artikli znamke Mammut pridobili mnogo zvestih privržencev. Že do sedaj smo se trudili servisirati želje zahtevnih Mammutovih strank v čimbolj uspešni meri. V zadnjih letih v gore zahaja vedno več ljudi in vedno večje je tudi povpraševanje po kvalitetni gorniški, alpinistični, plezalni opremi. To povpraševanje je tudi botrovalo naši odločitvi odpreti specializirano trgovino za gorništvo in alpinizem, s poudarkom na opremi Mammut.


Ob priložnosti otvoritve bo Aljaž Anderle, vrhunski alpinist in član Mammutovega pro teama pripravil krajšo prezentacijo ter bil na voljo za informacije iz prve roke, saj tudi sodeluje pri razvoju in testiranju najnovejših Mammutovih modelov. Ob priložnostnem prigrizku se bomo lahko tudi pogovorili ter izmenjali mnenja in izkušnje z Mammutovo opremo. Veseli bomo Vaših vprašanj in pobud!


Kot naši ciljni skupini, ki se intenzivno giblje v gorah in ima visoke zahteve do opreme, Vam lahko ponudimo tudi možnost ugodnega nakupovanja, katerega se definira v za ta primer sklenjeni pogodbi.




Veselimo se Vašega obiska!



Lep pozdrav.

Vaš TERRA team

Petra, Rok, Saša, Andrej



Opomba: Trgovina MAMMUT Ljubljana bo obratovala od ponedeljka,30.3., dalje, od 9h do 19h (delavnik) in od 9h do 13h (sobota). Za več informacij vabljeni na našo spletno stran.

Ni komentarjev: